Karriere

Vi søger løbende nye medarbejdere

Hvad vægter du højst i et firma?

Vi har alle forskellige kriterier for, hvad en god arbejdsplads skal kunne tilbyde. Vi har valgt at fokusere på 3 ting, som forhåbentlig vækker din interesse:

Det sociale

Der er morgenmad hver fredag, og sidste fredag i måneden hiver vi grillen frem. I firmaet har vi airhockey, dart og køleskabet fyldt med drikkevarer, så der er rig mulighed for god hygge med dine kollegaer.

Sommerfest, som i år bliver en tur i sommerhus med nogle faglige oplæg, og derefter hygge og god mad.

Julefrokost, som sidste år bestod af gokart derefter ind til hotel Radisson med dertilhørende fest, musik og hotelværelse.

Løn

Løn er selvfølgelig en væsentlig del af det at gå på arbejde og hos os får du den løn som du er værd.

Arbejdsopgaver

Nogle vil gerne lave den samme type opgaver hele tiden mens andre gerne vil veksle lidt. Det er vigtigt for os at du siger, hvad du gerne vil, for kun hvis vi ved det kan vi reagere. Da vores opgaver spænder hvidt lige fra små spjæld opgaver til helt store byggesager, vil vi forhåbentlig også kunne finde noget der passer til dig.

Det var lidt om vores filosofi i Tech Partner og hvad du kan forvente af os.

Hvad kan du tilbyde os?

Hvad forventer vi af dig?

Vi kan og ved ikke alt og det forventer vi heller ikke af dig men faglig stolthed og en interesse for faget er noget vi vægter højt. Vi lever af gode kunderelationer og dem skulle du gerne være med til at skabe ved at yde god service til kunden.

Erfaring er ikke alt, så er du ung i faget med lyst til at lære og realistisk omkring dine faglige kompetencer så er du også velkommen til at kontakte os.

Firmabil, arbejdstøj & værktøj

Det er vel næsten ikke nødvendigt at skrive men hos os får du selvfølgelig, firmabil, arbejdstøj og værktøj stillet til rådighed. Skulle dette have vækket din interesse eller nysgerrighed er du meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak om hvem vi er.

Send din ansøgning her

Du må meget gerne vedhæfte dit CV, men det er ikke et krav.